Møde og konference

Planlægger du et m...

Nytår ud af huset 2016

Skal vi lave nytår...

Julefrokost 2016

Julefrokost buffet, live...

Nytårsaften 2016

På Best Western Ho...Antal rum/gæster


test

Velkommen til...

Best Western Hotel Svendborg

Best Western Hotel Svendborg er et 4-stjernet hotel på Sydfyn placeret midt i Svendborg by med kun 1 kilometer til motorvej og med offentlig transport i gåafstand.

Best Western Hotel Svendborg tilbyder 135 værelser og mere end 3.000 m2 møde- og konference faciliteter fordelt på 15 mødelokaler.

En stor del af vores produkt handler om, hvordan vi behandler vores gæster. Når du er på Best Western Hotel Svendborg i kursus- konference-regi eller som hotelgæst, er det vores primære mål, at du skal have det godt. At du husker os – det sydfynske – og ikke mindst minderne om de oplevelser, du har haft.

Vores Restaurant Krinsen har et fransk inspireret á la carte kort, men naturligvis også det gode danske køkken med årstidens friske og lokale råvarer.

Best Western Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels A/S, som i dag består af 3 hoteller: Best Western Hotel Svendborg, Best Western Hotel Fredericia og Hotel Garni, Svendborg.

Vi glæder os til at byde velkommen på vores hoteller.

 

 

Tripadvisor


Best Western Hotel Svendborg vinder TripAdvisors Certificate of Excellence 2016

Best Western Hotel Svendborg har opnået udmærkelsescertifikatet som et direkte resultat af konstant gode anmeldelser fra TripAdvisors rejsende. 

Vi er stolte af udmærkelsen og takker vores hotelgæster. 

Læs mere

 

 

Booking.com Award 2015

Se vores nye @bookingcom GÆSTEVURDERINGSPRIS!

Booking.com bag prisuddelingen: Vores Gæstevurderings Priser blev i 2015 tildelt hoteller og andre overnatnings steder med en gennemsnitlig score på 8 eller mere . Vi inkluderer udelukkende overnatningssteder med mindst ti anmeldelser. Dette for at sikre, at vores vindere konsekvent har ydet deres bedste . Det betyder, at hver eneste Gæstevurderings Pris afspejler en lang række tilfredse gæster og fremragende ophold. 


Svendborg kåret til Danmarks hyggeligste handelsby 2016


 
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.