Heartland 1-dags ophold

1-dags ophold - Sø...

Møde og konference

Planlægger du et m...

Kulinarisk Sydfyn 2017

Danmarks største ...

Langelandsfestival 2017

Sov i en dejlig seng til...

▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


test

Velkommen til...

Best Western Plus Hotel Svendborg

Best Western Plus Hotel Svendborg er et 4-stjernet hotel på Sydfyn placeret midt i Svendborg by med kun 1 kilometer til motorvej og med offentlig transport i gåafstand.

Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder 135 værelser og mere end 3.000 m2 møde- og konference faciliteter fordelt på 15 mødelokaler.

En stor del af vores produkt handler om, hvordan vi behandler vores gæster. Når du er på Best Western Plus Hotel Svendborg i kursus- konference-regi eller som hotelgæst, er det vores primære mål, at du skal have det godt. At du husker os – det sydfynske – og ikke mindst minderne om de oplevelser, du har haft.

Vores Restaurant Krinsen har et fransk inspireret á la carte kort, men naturligvis også det gode danske køkken med årstidens friske og lokale råvarer.

Best Western Plus Hotel Svendborg er en del af Halberg Hotels A/S, som i dag består af 3 hoteller: Best Western Plus Hotel Svendborg, Best Western Plus Hotel Fredericia og Hotel Garni, Svendborg.

Vi glæder os til at byde velkommen på vores hoteller.

 

Tripadvisor


Best Western Plus Hotel Svendborg vinder TripAdvisors Certificate of Excellence 2016

Best Western Plus Hotel Svendborg har opnået udmærkelsescertifikatet som et direkte resultat af konstant gode anmeldelser fra TripAdvisors rejsende. 

Vi er stolte af udmærkelsen og takker vores hotelgæster. 

Læs mere

 

Hotels.com Award 2017

"You're loved by guests” pris fra Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg har modtaget prisen ”You're loved by guests” af Hotels.com. Prisen er modtaget på baggrund af ekstraordinære gode anmeldelser fra vores gæster. Tak til vores søde gæster for de flotte anmeldelser.

 

 

Booking.com Award 2015

Se vores nye @bookingcom GÆSTEVURDERINGSPRIS!

Booking.com bag prisuddelingen: Vores Gæstevurderings Priser blev i 2016 tildelt hoteller og andre overnatnings steder med en gennemsnitlig score på 8 eller mere . Vi inkluderer udelukkende overnatningssteder med mindst ti anmeldelser. Dette for at sikre, at vores vindere konsekvent har ydet deres bedste . Det betyder, at hver eneste Gæstevurderings Pris afspejler en lang række tilfredse gæster og fremragende ophold. 


Svendborg kåret til Danmarks hyggeligste handelsby 2016


 
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.