▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Nytårsmenu ud af huset 2017

Skal vi lave nytårsmenuen for dig?

Bestil den populære nytårsmenu 2017 fra Best Western Plus Hotel Svendborg, og nyd den derhjemme.

Nytårsmenuen 2016:

APPETIZER
Ris – Havre – Urter

Puffet ris, havreflager og urtemayonnaise

FORRET
Okse – Jordskok – Æggeblomme

Røget oksefilet, syltede jordskokker, æggeblommecreme og friske urter

MELLEMRET
Torsk – Rødbede – Bacon
Confiteret torsk, fusion af rødbede, marineret rødbede og bacon crumble

HOVEDRET
Kalv – Rødder – Calvados

Grillet kalvemørbrad, puré af gulerod, brunoise af selleri, pastinak og persillerod, pommes Anna og Calvadossky

DESSERT
Citron – Hindbær – Hvid Chokolade
Fromage af citron, hvid chokolade ganache, broken gel af hindbær, saltede nødder og marengs

Kransekage

Der medfølger udførlig og illustreret vejledning til tilberedning af maden samt menukort til borddækningen. Når du henter menuen, får vi et glas øl eller mousserende vin sammen og ønsker godt nytår.

 

Pr. kuvert 445,-

Minimum 2 kuverter
BESTILLES senest den 28. december 2016.

Natmad

Husk også, at du kan bestille natmad med til kun DKK 295,- for 10 - 12 portioner lækker ungarsk gullaschsuppe.

Bestil nytårsmenu ud af huset 2017 fra Hotel Svendborg på Fyn

OBS: AFHENTES den 31. december kl. 13.00 - 15.00


Nytårsmenu ud af huset 2017

Nytårsmenu 2017 i Svendborg på Fyn

Nytårsmenu 2017 - ud af huset Hotel Svendborg

Bestil nytårsmenu ud af huset 2017 fra Hotel Svendborg

 

BESTILLES senest den 28. december.
AFHENTES den 31. december kl. 13.00 - 15.00

Bestil gourmetmenu ud af huset til nytår 2017


Natmad ud af huset 2017 

Ved bestilling af nytårsmenuen ud af huset, har du nu også mulighed for at tilkøbe natmad.

Natmad

Lækker ungarsk gullaschsuppe (10 - 12 portioner).

DKK 295,-

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.