▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Nytårsmenu ud af huset 2017

Skal vi lave nytårsmenuen for dig?

Bestil den populære nytårsmenu 2017 fra Best Western Plus Hotel Svendborg, og nyd den derhjemme.

Nytårsmenuen 2016:

APPETIZER
Ris – Havre – Urter

Puffet ris, havreflager og urtemayonnaise

FORRET
Okse – Jordskok – Æggeblomme

Røget oksefilet, syltede jordskokker, æggeblommecreme og friske urter

MELLEMRET
Torsk – Rødbede – Bacon
Confiteret torsk, fusion af rødbede, marineret rødbede og bacon crumble

HOVEDRET
Kalv – Rødder – Calvados

Grillet kalvemørbrad, puré af gulerod, brunoise af selleri, pastinak og persillerod, pommes Anna og Calvadossky

DESSERT
Citron – Hindbær – Hvid Chokolade
Fromage af citron, hvid chokolade ganache, broken gel af hindbær, saltede nødder og marengs

Kransekage

Der medfølger udførlig og illustreret vejledning til tilberedning af maden samt menukort til borddækningen. Når du henter menuen, får vi et glas øl eller mousserende vin sammen og ønsker godt nytår.

 

Pr. kuvert 445,-

Minimum 2 kuverter
BESTILLES senest den 28. december 2016.

Natmad

Husk også, at du kan bestille natmad med til kun DKK 295,- for 10 - 12 portioner lækker ungarsk gullaschsuppe.

Bestil nytårsmenu ud af huset 2017 fra Hotel Svendborg på Fyn

OBS: AFHENTES den 31. december kl. 13.00 - 15.00

Anbefalet Vinmenu til årets nytårsmenu fra Hotel Svendborg.

SOMMELIER`EN ANBEFALER

Når du bestiller vores dejlige nytårsmenu hjem til, får du denne anbefaling med af vore Sommelier (Vintjener), der beskriver hvilke vine der passer til menuen. Stilen på de enkelte vine/druer passer nøje til hver enkelt ret. Tag evt. denne beskrivelse med til din lokale vinhandler, så han kan vise dig vine i stil med nedenstående i forskellige prisniveauer – vælg det, der passer til jeres behov.

Velkomstdrink til appetizer`en
Vælg en tør drik, som passer til de salte snacks, f.eks.:
- Brut Champagne eller Crémant
- Hvidvin eller en cocktail, som ikke er sød

Vin til forretten
Vælg en frisk frugtig hvidvin som giver modspil til æggeblommecremen og jordskokkerne, f.eks.:
- Sauvignon blanc fra Australien, New Zealand eller Sydafrika

Vin til mellemretten
Vælg en fyldig hvidvin, som ledsager rødbederne og det salte bacon, f.eks.:
- Ung Chardonnay fra Bourgogne i Frankrig
- En fyldig tør rosévin

Vin til hovedretten
Vælg en vin som er fyldig men ikke for kraftig, f.eks.:
- Pinot Noir fra Frankrig eller Californien
- Merlot fra Frankrig (St. Emilion)

Vin til desserten
Vælg en sød frisk vin som ledsager Citron og bær, f.eks.:
- Tokaji Aszú fra Ungarn
- Vendange Tardive fra Alsace
- Eiswein fra Tyskland

Download PDF med vinmenu her Download listen her og medbring den til din lokale vinhandel.


Nytårsmenu ud af huset 2017

Nytårsmenu 2017 i Svendborg på Fyn

Nytårsmenu 2017 - ud af huset Hotel Svendborg

Bestil nytårsmenu ud af huset 2017 fra Hotel Svendborg

 

BESTILLES senest den 28. december.
AFHENTES den 31. december kl. 13.00 - 15.00

Bestil gourmetmenu ud af huset til nytår 2017


Natmad ud af huset 2017 

Ved bestilling af nytårsmenuen ud af huset, har du nu også mulighed for at tilkøbe natmad.

Natmad

Lækker ungarsk gullaschsuppe (10 - 12 portioner).

DKK 295,-

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.