▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Hotel, møde- og konferencecenter i Svendborg på Fyn

Konferencehotel med fleksible konferencefaciliteter

Vi byder velkommen til vores konference- og eventafdeling, hvor vi kan tilbyde 135 værelser og 15 fleksible mødelokaler i moderne design fordelt på mere end 3.000 m2. I vores største mødelokale har vi kapacitet til 300 mødedeltagere. Vi har alt i AV-udstyr og loftmonterede VGA projektorer i alle vores mødelokaler. De kan fjernbetjenes sammen med vores loftmonterede lydanlæg. Dette er selvfølgelig gratis for vores konferencegæster. Der er naturligvis også gratis trådløst internet til alle vores gæster, samt fri adgang til computer og printer i vores 24 timers åbent businesscenter. Endvidere er morgenmadsbuffet og parkering inkluderet i opholdet.

 

Ønsker du et tilbud på din næste konference?

Kontakt vores konferenceafdeling til en snak omkring jeres næste konference.
Kontakt 

 

Kursuscenter med kursus- og undervisningslokaler som skabt til dig

Best Western Plus Hotel Svendborg er det oplagte valg for kombinationen af hotel og kongressted med fleksible lokaler i alle størrelser, så alt er muligt. Mødelokalerne er nemlig også velegnet som kursuslokaler, undervisningslokaler og lokaler til afholdelse af alle større møder.

 

Hos os findes samtidig gode muligheder for oplevelser uden for mødelokalerne, med eget gamecenter er der garanteret fælleshygge med billard, bordfodbold og dart. Man kan også benytte sig af fitnesscentret som findes på hotellet. Gæster kan desuden låne en cykel og udforske Svendborg eller det omkringliggende område. Eller kombinér jeres oplevelse med en af de mange events som Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder i forbindelse med opholdet.

 

Mødestedet for din næste konference

Drag til den Sydfynske hovedstad og kom tæt på en sand idyllisk dansk provinsby. Best western Plus Hotel Svendborg ligger helt centralt i Svendborgs midte og derfor lige i nærheden af gode indkøbs- og oplevelsesmuligheder, samt transportmuligheder med Svendborg station i kort afstand derfra. Svendborg er som en af de største havnebyer også rig på de blå oplevelser, som sø, å og hav med dertilhørende strand. Derudover findes store naturområder med skov og tid til fordybelse i den frie og friske luft.


Årets konferencecenter 2015

Vores professionelle tilgang til at skabe vellykkede oplevelser for vores gæster har blandt andet resulteret i, at vi med stolthed modtog nomineringen til Årets Konferencecenter 2015 af Danske Konferencecentre DKBS.dk. En pris som er baseret på vores konferencegæsters evalueringer.

Som en mødeplanlægger udtalte efter en konference:
”Det vi aftaler, er også det, der sker, og det er meget befriende for en arrangør. Og så er det altid dejligt at komme hos jer, man føler sig meget velkommen. Stor ros til personalet, de gør det virkeligt godt”.

Vi bestræber os naturligvis fortsat på at præstere det høje professionelle niveau og at yde det bedste for vores gæster.

Vores gæster er altid i centrum ved både hotel- og konferenceophold

Hos os er det vigtigt at give vores mødearrangører oplevelsen af tryghed fra start til slut, at kunne inspirere og vejlede i planlægningen, samt at tilbyde eventløsninger som tager udgangspunkt i det smukke Sydfyn. Og ikke mindst - at holde hvad vi lover. 

En stor del af vores produkt handler om, hvordan vi behandler vores gæster. Når du er på Best Western Plus Hotel Svendborg til konference, er det vores primære mål, at du skal have det godt. Vi ønsker, at du husker os, det sydfynske og ikke mindst det faglige indhold på baggrund af minderne om de oplevelser, du har haft.

 

 


Inspiration til din konference

Mødeøen Fyn

Best Western Plus Hotel Svendborg har en flot artikel i "Mødeøen Fyn".

Læs artiklen her

 

Kongreshåndbogen

Værktøj til kongresværter og jer der overvejer at stå i spidsen for en konference eller kongres. 

Hent Kongreshåndbogen

 

Den digitale kongres

Redskaber og inspiration til at sprede dit budskab digitalt.

Se Den digitale kongres

 

BEST meeting

Lad bare os klare detaljerne så du kan fokuserer på det vigtigste, nemlig din konference og dine gæster.

Se BEST meeting folder

 

Konference i Trekantsområdet?

Du kan også afholde møder og afvikle konferencer på vores hotel i Jylland. Besøg Best Western Hotel Fredericias hjemmeside.


Læs mere om konference og møde tilbud

 Hold din konference i vores konferencecenter på Best Western Plus Hotel Svendborg på Fyn

 Konferencecenter i Svendborg Fyn. Konference på Fyn

 

Dansk Konferencecenter Best Western Plus Hotel Svendborg

 

Månedens vinder

Den heldige vinder af månedens lodtrækning blandt udfyldte evalueringsskemaer er:
Ole Nielsen

Gaven er en overnatning inkl. stor lækker morgenmadsbuffet for 2 personer.

- Vi glæder os til at se dig igen på Best Western Plus Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.