▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


1-dags golfophold i skønne Svendborg på Sydfyn

Vil du spille golf en enkelt dag på skønne Sydfyn? Best Western Plus Hotel Svendborg ligger centralt i Danmarks hyggeligste handelsby 2016, og byder på fantasiske golfbaner inden for attraktiv afstand.

Prisen inkluderer:
- 1 x overnatning inkl. lækker sydfynsk morgenmadsbuffet
- 1 x 3 retters middag i Restaurant Krinsen
- 1 x greenfee

Pris pr. person i delt dobbeltværelse DKK 990,-

Enkeltværelsestillæg DKK 200,-

 

Golfbaner på Sydfyn

Midtfyns Golfklub

Banen, som er indviet i 2008, er anlagt i let kuperet terræn vest for Ringe Sø. Teestederne, som er højt placerede, giver på alle huller spilleren et godt overblik over terrænet og de forhindringer, som venter forude. Banen har et udfordrende og varieret hulforløb, som strækker sig gennem en flot natur med flere søer, som udfordrer selv de bedste spillere. Der skal slås gode golfslag for at komme rundt i en rimelig score, men banen er fair. Greens, hvoraf mange ligeledes er højt placerede, er ondulerede og opbygget med store drænlag og beskyttes af strategisk placerede bunkers.
 

Midtfyns Golfklub er åben for medlemmer og green-fee gæster med gyldigt DGU-kort. Så kom og prøv kræfter med en svær, men fair bane.
www.Midtfynsgolfklub.dk

 

Svendborg Golf Klub

Klubben byder på en spændende 18 hullers bane, en 9 hullers bane samt en 9 hullers par 3 bane.
Banen er smukt placeret omkranset af skov og marker, og fra de højeste punkter er der en fantastisk udsigt over det Sydfynske Øhav.

Yderligere oplysninger om banen og Svendborg Golf Klub findes på klubbens hjemmeside www.svendborg-golf.dk

 

Langelands Golfklub

3 kvarters kørsel fra Svendborg ligger en af Danmarks smukkeste 18 hullers golfbaner.
Banen er tegnet af banearkitekt Henrik J. Jakobsen og er smukt indpasset i den langelandske natur med de karakteristiske "hatbakker" og de mange søer.
www.langelands-golf.dk

 

Faaborg Golfklub

Klubben råder over en naturbane, der rummer udfordringer og skønne naturoplevelser. Banen er beliggende i kuperet terræn med pragtfuld udsigt over det Sydfynske Øhav samt skove og engområder.
www.faaborggolfklub.dk

 

Vestfyns Golfklub

Golfklubben ligger naturskønt og fredfyldt midt i Krengerupskoven. En spændende og meget varieret bane hvor skoven, søerne og det afvekslende terræn er en del af udfordringen.

Fra den gamle skovriddergård, indrettet som moderne klubhus, er der en smuk udsigt, også over det flotte hul 18, der slutter lige ved terrassen.
www.vestfynsgolfklub.dk 


Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.