▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Jule a la carte

Menuen er gældende i perioden 24. november til 18. december 2015

 

Terrine af røget svinebov med syltede sennepskorn, glaskål og trøffel
DKK 95,-


Pocheret torsk med puré af selleri og Svenbo samt hummerbisque
DKK 115,-


Confit af and med linser og tørret svinebryst
DKK 135,-


Stegt okse med syltede oksehaler, puré af brune løg, grønkål, fondant kartoffel samt foie gras-sauce
DKK 265,-


Gedeost med rug, pære og honning
DKK 110,-


Is af skovbær med karamelliseret blommepuré, marengs og citron
DKK 95,-


2 retter 325,-
3 retter 390,-
4 retter 435,-
5 retter 485,-
6 retter 525,-


KLASSISKE HOVEDRETTER

Wienerschnitzel med ærter, pommes sautées og skysauce
DKK 225,-

Ribeye steak 250 g mør og saftig steak med coleslaw, kryddersmør, store pommes frites og pebersauce
DKK 285,-

Hotel Svendborg Burger 220 g grillet, hakket oksekød med den originale burgerdressing, salat, tomat, løg, drueagurk, hertil store pommes frites med dip. Tilvalg: Ost, bacon eller jalapeños
DKK 175,-


Jul på Hotel Svendborg

 

Vin på Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.