}
▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Sommer på Sydfyn - 5 dage med 4 attraktioner

Nyd jeres sommer på Sydfyn med vores sommertilbud på Sydfyn i 5 dage - 4 attraktioner, overnatning inkl. morgenbuffet, sommerbuffet eller 2 retters menu.

Hold jeres sommerferie på Hotel Svendborg og nyd en sommer i den sydfynske. Vi har sammensat en attraktiv sommer pakke, der giver jer 4 spændende oplevelser på 5 dage.  

Vores sommerophold indeholder:

  • 4 nætter i dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet mellem kl. 07.00 - 10.00
  • 2 aftener serveres sommerbuffet eller 2 retters menu kl. 18.00 eller kl. 20.00
  • Fri adgang til 4 spændende attraktioner (se herunder)

Best Western Plus Hotel Svendborg er et 4-stjernet, klassisk hotel med alle moderne faciliteter. Hotellets placering i byens centrum gør det nemt for vores gæster at nyde byens livlige handelsliv med de mange specialbutikker og spændende, kulturelle tilbud samt at slentre en tur gennem den gamle bydel ned til den charmerende havnefront.

Pris pr. person i dobbeltværelse DKK 2.345,-

Enkeltværelsestillæg DKK 800,- for alle fire nætter. Børn under 12 år DKK 1.200,-

Sommertilbud gælder i 2018 fra uge 25 til og med uge 33. Der kan i perioder være begrænset adgang til booking af ophold samt bestilling af mere end 10 værelser.

 

Book dit ophold

Udfyld felterne og start din booking på hotellet.

 

Få en sommer fyldt med spændende sydfynske attraktioner

Færgen til Ærø

Ærø er en af Danmarks mindste ø-kommuner. Her bor cirka 6.700 mennesker fordelt i en række landsbyer og i de tre havnebyer, Marstal, Ærøskøbing og Søby. Busserne på Ærø er gratis for alle.

Egeskov Slot

På Egeskov Slot er der noget for alle generationer. Der er masser af imponerende køretøjer, flyvemaskiner, campingvogne og andet spændende isenkram på Egeskovs veteranmuseum. En af Nordeuropas største og fineste samlinger findes på motorcykelmuseet, der rummer en helt unik udstilling af tohjulede køretøjer fra 1920’erne frem til 70’erne.

Valdemars Slot

Valdemars Slot har slået dørene op til det private hjem for at dele ud af den historie, som slottet og de omkringliggende bygninger kan fortælle om, og om familien, som har ejet stedet i 12 generationer.

Naturama

Få naturhistorien fortalt på en ny måde i Naturama i Svendborg. Naturama byder på indsigt i dyr der lever til vands, til lands og i luften. Alle udstillingerne er iscenesat i et naturteater med lyd, lys og film. Læs mere om, hvilke udstillinger har her.

Sundfærgen Helge

Veteranskibet M/S Helge. Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborgsund fra den smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne.

Hold din sommerferie i trekantsområdet - Best Western Plus Hotel Fredericia


Sommerferie i Danmark

 

Sommer og Ferie i Danmark - Hotel Svendborg og Egeskov Slot

 

Sommerferie i Svendborg 2018

 

Sommerferie på Sydfyn

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.