Konferencehotel i Svendborg på Fyn

Konferencehotel med fleksible konferencefaciliteter

Vi byder velkommen til vores konference- og mødeafdeling, hvor vi kan tilbyde 135 værelser og 15 fleksible  konferece- og mødelokaler i moderne design fordelt på mere end 3.000 m2. I vores største lokale har vi kapacitet til 300 mødedeltagere. Vi har alt i AV-udstyr og loftmonterede VGA projektorer i alle vores mødelokaler. De kan fjernbetjenes sammen med vores loftmonterede lydanlæg. Dette er selvfølgelig gratis for vores konferencegæster. Der er naturligvis også gratis trådløst internet til alle vores gæster, samt fri adgang til computer og printer i vores 24 timers åbent businesscenter. Endvidere er morgenmadsbuffet og parkering inkluderet i opholdet.

 

Indhent et tilbud på dit næste møde eller konference

Vi tilpasser vores rammer til jeres møde og konference. Kontakt os gerne ved spørgsmål.

Indhent tilbud

 

Konferencecenter med kursus- og undervisningslokaler som skabt til dig

Best Western Plus Hotel Svendborg er det oplagte valg for kombinationen af hotel og konference sted med fleksible lokaler i alle størrelser, så alt er muligt. Vores mødelokaler er nemlig også velegnet som kursuslokaler, undervisningslokaler og lokaler til afholdelse af alle større møder.

Hos os findes samtidig gode muligheder for oplevelser når i har behov for en pause fra jeres møde. Med eget gamecenter er der garanteret fælleshygge med billard, bordfodbold og dart. Gæster kan desuden låne en cykel og udforske Svendborg eller det omkringliggende område. Eller kombinér jeres oplevelse med en af de mange events og teambuilding arrangementer som Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder i forbindelse med opholdet. Læs mere om events.

 

Skal i afholde konference på fyn? 

Drag til den Sydfynske hovedstad og kom tæt på en sand idyllisk dansk provinsby. Best western Plus Hotel Svendborg ligger helt centralt i Svendborgs midte og derfor lige i nærheden af gode shopping- og oplevelsesmuligheder, samt transportmuligheder med Svendborg station i kort afstand derfra. Svendborg er som en af de største havnebyer også rig på de blå oplevelser, som sø, å og hav med dertilhørende strand. Derudover findes store naturområder med skov og tid til fordybelse i den frie og friske luft.


Årets konferencecenter 2015

Vores professionelle tilgang til at skabe vellykkede konferencer for vores gæster har blandt andet resulteret i, at vi med stolthed modtog nomineringen til Årets Konferencecenter 2015 af Danske Konferencecentre DKBS.dk. En pris som er baseret på vores konferencegæsters evalueringer af os som konferencehotel.

Som en mødeplanlægger udtalte efter en konference:
”Det vi aftaler, er også det, der sker, og det er meget befriende for en arrangør. Og så er det altid dejligt at komme hos jer, man føler sig meget velkommen. Stor ros til personalet, de gør det virkeligt godt”.

Vi bestræber os naturligvis fortsat på at præstere det høje professionelle niveau og at yde det bedste for vores gæster.

 

Vores gæster er altid i centrum ved både hotel- og konferenceophold

Hos os er det vigtigt at give vores mødearrangører oplevelsen af tryghed fra start til slut, at kunne inspirere og vejlede i planlægningen, samt at tilbyde eventløsninger som tager udgangspunkt i det smukke Sydfyn. Og ikke mindst - at holde hvad vi lover. 

En stor del af vores produkt handler om, hvordan vi behandler vores gæster. Når du er på Best Western Plus Hotel Svendborg for konferencer, møde eller workshop, er det vores primære mål, at du skal have det godt. Vi ønsker, at du husker os, det sydfynske og ikke mindst det faglige indhold på baggrund af minderne om de oplevelser, du har haft.

 

Inspiration til din konference

Mødeøen Fyn

Best Western Plus Hotel Svendborg har en flot artikel i "Mødeøen Fyn". Læs artiklen her

Kongreshåndbogen

Værktøj til kongresværter og jer der overvejer at stå i spidsen for en konference eller kongres.  Hent Kongreshåndbogen

Den digitale kongres

Redskaber og inspiration til at sprede dit budskab digitalt. Se Den digitale kongres

BEST meeting

Lad bare os klare detaljerne så du kan fokuserer på det vigtigste, nemlig din konference og dine gæster. Se BEST meeting folder

Konference i Trekantsområdet?

Du kan også afholde møder og afvikle konferencer på vores hotel i Jylland. Besøg Best Western Plus Hotel Fredericias hjemmeside.


Årets konferencecenter 2018

 Hold din konference i vores konferencecenter på Best Western Plus Hotel Svendborg på Fyn

 Konferencecenter i Svendborg Fyn. Konference på Fyn

 

Dansk Konferencecenter Best Western Plus Hotel Svendborg

 

Månedens vinder

Den heldige vinder af månedens lodtrækning blandt udfyldte evalueringsskemaer er:
Gert Madsen

Gaven er et weekendophold inkl. stor lækker morgenmadsbuffet for 2 personer.

- Vi glæder os til at se dig/jer igen på Best Western Plus Hotel Svendborg.

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.