}
▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Presse

PRESSEMEDDELELSE: Best Western Plus Hotel Svendborg i top 5

Årets konferencecenter 2018

 

Nomineret til Årets Konferencecenter 2018

Foreningen Danske Konferencecentre kårer hvert år ”Årets Konferencecenter” blandt sine 104 medlemmer. I 2018 er Best Western Plus Hotel Svendborg nomineret som ét af Danmarks bedste konferencecentre! Hotel Svendborg blev også i 2015 nomineret blandt de 5 bedste konferencecentre i Danmark.

Skulderklap til hotellets medarbejdere.

”Denne nominering er resultatet af en fortsat målrettet indsats om at være blandt de bedste konferencecentre i landet. Denne nominering er derfor en anerkendelse af det store arbejde, som vores medarbejdere yder hver eneste dag, over for vores mange gæster”, udtaler direktør Tom Pelle Jensen.

Hotel Svendborgs gode service leveres af en god fasttømret medarbejderstab, som sætter gæsten i fokus.

Med vores placering midt i landet, vores store fokus på den gode gæsteoplevelse samt inddragelse af lokale aktører og producenter, vil vi gerne give vores gæster en unik oplevelse af Sydfyn - og gerne en lille bid med hjem.

Hotel Svendborg råder over 135 værelser, 15 mødelokaler og har plads op til 300 personer i Plenum.

 

Vil du høre mere om Best Western Plus Hotel Svendborgs nominering eller have en personlig kommentar?

Tom Pelle Jensen
Direktør
Telefon +45 4096 1555

FAKTA OM DANSKE KONFERENCECENTRE

Danske Konferencecentre (DKBS.DK) tilbyder gratis rådgivning om valg af konferencehotel og reservations-service til konferenceplanlæggere eller mødearrangører. Når du afholder en konference eller et arrangement hos et af Danske Konferencecentres medlemmer, hjælper Danske Konferencecentre dig med at afsøge medlemmernes services og faciliteter. Som resultat får du et match, der tilgodeser dine gæsters behov bedst muligt.


PRESSEMEDDELELSE - Best Western Plus Hotel Svendborg den 17. maj 2017

Skaarupøre Vingaard

”Best Western Plus Hotel Svendborg opkøber store mængder af vinhøsten 2016 på Sydfyn”

De danske vinavlere har i de seneste 20 år, siden vinproduktionen sådan rigtig tog fat, kæmpet med hvilke druesorter der er bedst at anvende på disse nordlige kanter. Hvor er mikroklimaet bedst, og hvad er de bedste jordbundsforhold?
Klimaet og de mange forsøg gør, at de danske vinavlere har relativt høje produktionsomkostninger i forhold til andre vindyrkende lande rundt om i verden. Det er også den direkte årsag til, at man som forbruger får en fornemmelse af, at en dansk vin er dyr i forhold til en udenlandsk vin.
Sådan er det ikke mere.
 
- Vi har selvfølgelig ikke smagt alle danske vine årgang 2016, men dem vi har smagt her på Sydfyn fra Svendborg Vingaard og Skaarupøre Vingaard er blandt de bedste, og de passer perfekt til den gastronomi, vi kreerer på Hotel Svendborg, siger sommelier og restaurationschef, Jan Milton.
Derfor har Best Western Plus Hotel Svendborg hjemkøbt et stort parti af begge vine som i fremtiden vil være at finde på vinkortet i hotellets restaurant.

- Vi kan på det varmeste anbefale, at man ligesom os fylder sin vinkælder op så længe lager haves hos Svendborg og Skaarupøre Vingaarde, siger Jan Milton.
- Vi er kræsne og kritiske på vore gæsters vegne, og det er super vigtigt at vinene på vores vinkort opfylder de to vigtigste krav:
1. Vinene skal falde i gæsternes smag
2. Vinene skal passe til den gastronomi vores køkkenchef kreerer
- Begge krav opfylder disse vine fra Sydfyn, vurderer restaurationschefen.

FAKTA

I løbet af denne uge vil to sydfynske vine være en del af vinsortimentet i Hotel Svendborgs restaurant:
Det gælder en hvidvin fra Svendborg Vingaard lavet på druen "Solaris", årgang 2016
og en rosé vin fra Skaarupøre Vingaard lavet på druen "Rondon", årgang 2016

http://www.hotel-svendborg.dk/
http://svendborgvingaard.dk
http://skaaruporevin.dk

For yderligere oplysninger:
Restaurationschef – Sommelier
Jan Milton
+45 62 17 62 07
jan.milton@hotel-svendborg.dk
 


PRESSEMEDDELELSE - NY SÆLGER

HALBERG HOTELS UDVIDER SALGSTEAMET

Den 1. maj har Halberg Hotels ansat Helle Hodal som Key Account Manager. Helle kommer med stor erfaring fra hotelbranchen, hvor hun bl.a. har været hos Sinatur, Hotel Legoland og Radisson Blu HCA / Odeon.

Helle Hodal - Key Account Manager

"Jeg ser frem til at sælge Sydfyn med de mange muligheder området byder på. Ud over Hotel Svendborgs kapacitet på op til 300 personer til konference, tilbyder vi bl.a. sejltur på Svendborgsund, festmiddag på Valdemars Slot og Hvidkilde Gods og ikke mindst vores meget populære event Den Sydfynske Markedsplads.

At Halberg Hotels også tilbyder Hotel Fredericia gør blot produktet endnu bedre, med en rigtig god geografisk beliggenhed - tæt på motorvej og banegård og netop udvidet, så vi i dag tilbyder 118 lækre dobbeltværelser”, siger Helle Hodal.

Helle vil bl.a. sætte større fokus på salgsområdet i København.

Dermed består salgsteamet af Helle Hodal, Mette Seehausen og Thomas Danielsen.

Download pressemeddelelsen her.

 


 

PRESSEMEDDELELSE - PLUS + Top 25

Stort PLUS til Hotel Svendborg

Hotel Svendborg har fået et stort PLUS i navnet og tilbyder en øget komfort over hele linjen. Samtidig har de vundet gæsternes hæder med en placering på ”Top 25 over bedste hoteller i Danmark” på TripAdvisor.

Hotel Svendborg hedder fremover Best Western Plus Hotel Svendborg og byder på en højere standard i alle detaljer. Fælles for alle Best Western PLUS-hoteller er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter, service og indretning. Gæsterne kommer til at mærke et stort plus på alle områder.

”Med det nye PLUS i navnet signalerer vi nu udadtil den høje kvalitet, vi står for.…” siger hoteldirektør Tom Pelle Jensen. Hotel Svendborg er et af provinsens største og mest velfaciliterede konferencecentre og ligger lige midt i Svendborg.

I forbindelse med opgraderingen til PLUS er personalet på Hotel Svendborg blevet videreuddannet i at yde en endnu højere service med fokus på det personlige værtskab og den gode oplevelse – hvad enten man er businesskunde, børnefamilie, sportsudøver eller par, der er kommet for at slappe af og blive forkælet.

”Vi er glade for at kunne tilbyde endnu et Best Western PLUS hotel...”, siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts.


Best Western Plus Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.