}
▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Presse

Tæt samarbejde mellem erhverv og uddannelse

Elever fra hovedforløbet på uddannelsen dekoratør/Visual Merchandiser på Svenborg Business har på opfordring fra Hotel Svendborg arbejdet med ideer til, hvordan Hotel Svendborg kan profilere sig yderligere over for deres konferencegæster og give dem en ekstra god oplevelse med hjem.

Den ekstra oplevelse skal gerne være medvirkende til, at konferencegæsterne husker Hotel Svendborg. Håbet er også at de får lyst til at vende tilbage til Svendborg og Sydfyn både som konferencegæster, men også som turister.

Opgaverne, som eleverne har lavet, er defineret af Hotel Svendborg, men det har været op til elevernes egen innovative tilgang og kreativitet at udforme dem. 

Hotelchef Lise Bisgaard Madsen og salgschef Thomas Danielsen har fulgt processen tæt hele vejen og udtaler:

"Vi har gennem årene haft stor glæde af vores samarbejde med Svendborg Business. Derfor var det også naturligt for os, at involvere en vores lokalesamarbejdspartnere i udviklingen af vores koncepter.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og har oplevet et stort engagement fra eleverne. Alle eleverne løste opgaven meget flot, og vi var meget imponeret over deres kreativitet. – Vi har fået mange gode ideer, som vi nu vil arbejde videre med i vores spændende udvikling af Hotel Svendborgs koncept."

Læs hele artiklen her  

 


Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.