}
▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Best Western Quality Award 2017

Høj kvalitetsscore og stor tilfredshed blandt vores gæster

Best Western Plus Hotel Svendborg har for andet år i træk modtaget en Quality Award fra Best Western.

Best Westerns Quality Award bliver uddelt til hoteller, der opnår højst gæstetilfredshed i kombination med en høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller.

Det kræver en særdeles stærk drift at blive tildelt den fornemme award, der udtrykker en udtalt gæstetilfredshed, samt en meget høj kvalitet på hotellet. Altså en høj score i Best Westerns interne kvalitetskontroller, som har skarpt fokus på vedligeholdelse, rengøring, og ikke mindst optimale og velfungerende faciliteter for vores hotelgæster.

Vi er glade og meget stolte

”Jeg er glad og stolt på medarbejdernes og ejernes vegne. Vi arbejder hver eneste dag benhårdt for at fastholde vores høje niveau. Denne award er et bevis på, at vi lykkes med vores indsats”, siger Tom Pelle Jensen, direktør på Best Western Plus Hotel Svendborg.

”Det er glædeligt, at vores kolleger i Svendborg endnu en gang modtager vores Quality Award. Hotellet er stærke til løbende at udvikle interiør, faciliteter og ikke mindst den gæsteservice, de er blevet så kendte for”, siger Søren Nystrøm, Country Manager Danmark for Best Western Hotels & Resorts.

 


Prisoverrækkelse af Best Award 2017

 

 

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.