Muslinge suppe
▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Muslingesuppe med karry og appelsin

I januar måned byder vi på en lækker muslingesuppe med karry og appelsin til de kolde måneder. Retten er let at gå til og tager ikke lang tid at lave. 

Ingredienser: 

  • 2 kg renset og skyllet blåmuslinger
  • 10 stk kammuslinger
  • 5 hakket skalottelåg
  • 50 g karry
  • 100 g smør
  • saften fra 8 appelsiner
  • 1 l god fiskefond
  • 1 l piskefløde
  • urter i julienne
  • persille stilke
  • hakket persille
  • 2 dl hvidvin

Portioner: 10 

Opskrift: 

1) Sauter de hakkede skalotteløg

De hakkede skalotteløg sauteres i smør til de er møre. 

2) Muslinger tilsættes

Når løgene er som de skal være tilsættes muslinger med hvidvin og persillestilke. Retten dampes under låg i ca. 5-8 min.

3) Muslinger pilles fra skallerne

Fonden hældes fra og gemmes, og muslingerne pilles fra skallerne og gemmes som fyld til suppen. I en anden gryde brændes karry af i lidt smør og appelsinsaften hældes i og skal koge indtil ca. halvdelen er tilbage. 

4) Fiskefond, muslingefond koges ind

Fiskefond, muslingefond, fløde og lidt safran koges sammen til det er let cremet. 

5) Kammuslinger tilføjes til suppen

Kammuslingerne skæres igennem og hældes i suppen og lader det hele koge op. 

6) Suppen anrettes

Suppen anrettes i en dyb tallerken med muslinger, urter i julienne, lidt appelsin og kviste grønt som pynt

 

Velbekomme! 


Muslingesuppe - månedens opskrift

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.