}
▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Souffle Rothschild

Souffle Rothschild er en lækker dessert, der stammer helt tilbage fra Antonin Carâme opfinderen af souffle som vi kender den. Opskriften har fået navn efter Rothschild, den rigeste familie i Frankrig på daværende tidspunkt.

 

Tid: 55 min

ca 6 personer

Ingredienser: 

2,5 dl mælk

50g sukker

50g smør

50g mel

5 æg

30g grofthakket armarena kirsebær

20g abrikos i tern

30g hakket chokolade

fint reven skal af 1 appelsin

1cl cognac.

 

Instruktioner: 

Mælken koges op med sukkeret. Smørret smeltes og afbages med melet. Gryden tages fra varmen.
Den kogende mælk tilsættes og røres ud. Massen skal være som lind grød.

Massen afkøles og tilsættes 5 æggeblommer. Æggehviderne piskes til skum. Den ene halvdel af hviderne vendes i massen.

Nu vendes frugter chokolade og cognac i . Nu vendes resten af hviderne i.

Små smurte sukkerstrøet souffleforme ( ramakin ) fyldes ¾ op.

Soufflerne sættes ind i en 220 grader varm ovn og derefter skrues der ned til 175 grader og lader Soufflerne bage i 20-25 min. De sidste min af bagningen drysses med flormelis og glaseres.

Soufflerne skal serveres med det samme. Der kan serveres iscreme til.


Souffle Rothschild opskrift

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.