}
▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Andeleverparfait

Andeleverparfait er en klassisk opskrift, der er dejlig nem at gå til. Den kræver ikke lang tid at forberede og smager dejligt sammen med f.eks. røget dyrekølle eller et godt stykke brød. 

Ingredienser

  • 450 g andelever
  • 8 æggeblommer
  • 140 g smeltet smør
  • 4.25 dl piskefløde
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk muskatblomme
  • ½ tsk peber
  • 1 knsp cayenne
  • 4 spsk cognac
  • 4 spsk portvin

Instruktioner

Blend lever og æggeblommer godt sammen og tilsæt det smeltede smør under blendingen. Når det er blendet godt hældes fløden langsomt i, hvorefter krydderier, portvin og cognac tilføjes. 

Når det hele er blendet godt sammen, hældes det igennem en sigte for at få en klar masse uden klumber. Derefter bages det i en forvarmet ovn i vandbad ved 140 grader i ca. 40-45 min.


ande leverparfait

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.