▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Nomineret til Årets Konferencecenter 2015

PRESSEMEDDELELSE: Best Western Plus Hotel Svendborg i top 5

Foreningen Danske Konferencecentre kårer hvert år ”Årets Konferencecenter” blandt sine medlemmer. I 2015 er Best Western Plus Hotel Svendborg nomineret som ét af Danmarks bedste konferencecentre! Men sådan har det bestemt ikke altid været. I 2010 blev hotellet tildelt pladsen som nr. 48 – en placering, som virkelig blev en øjenåbner.

- Placeringen som nummer 48 var en katastrofe! Fortæller Thomas Danielsen, salgschef på Best Western Plus Hotel Svendborg. Her gik vi og troede, at vi gjorde det så godt. Mødeledernes dom var imidlertid en helt anden. Vi besluttede os derfor hurtigt for at arbejde målrettet frem imod en langt bedre placering. Imod en langt større tilfredshedsgrad.

Målet blev sat, og en strategi på fire trin blev lagt. For Best Western Plus Hotel Svendborg handlede det ikke om at komme i top 5 fra den ene dag til den anden. Forbedringerne skulle ske trinvis for at få alle medarbejdere med i processen. For at få strategien bedst muligt implementeret.

Og målet lød

I 2015 skal vi ligge i top 5 blandt landets bedste konferencecentre. Et mål, som nu er nået!

At Best Western Plus Hotel Svendborg er i top 5 og derfor nomineret til prisen som ”Årets Konferencecenter” skyldes alene mødelederes tilfredshed med hotellets faciliteter og de unikke oplevelser, hotellet arbejder målrettet for at stable på benene til deres gæster. Og ikke mindst: Tilfredsheden med hotellets serviceniveau.

Mennesker gør forskellen!

- Konferencehoteller fremhæver typisk, at de altid byder på en lækker madoplevelse, har gode værelser og de bedste konferencefaciliteter. Det gør vi også. Men hvad er det så, der gør forskellen på os og de andre? På Best Western Plus Hotel Svendborg er det de mennesker, du møder i konferencen, der gør hele forskellen. Vi er synlige og vi husker dig. Du bliver altid mødt med en høj grad af fleksibilitet. Vi prioriterer at have en ”familiære” tilgang til vores gæster og personalet imellem – dog aldrig på bekostning af vores professionalisme, pointerer Thomas.

Han fortsætter: Her på hotellet har vi rigtig mange kursus- og konferencegæster, der kommer til os igen og igen, fordi de synes, her er hyggeligt at være. De føler sig hjemme og er faktisk blevet vores ambassadører udadtil. Det sætter vi virkelig stor pris på! Mens vi for alt i verden undgår at hvile på laurbærerne!

En stor del af vores produkt handler om, hvordan vi behandler vores gæster. Når du er her i kursus- eller konference-regi, er det vores primære mål, at du skal have det godt. At du husker os – det sydfynske – og ikke mindst det faglige indhold på baggrund af minderne om de oplevelser, du har haft.

En smag af Sydfyn

Best Western Plus Hotel Svendborg gør rigtig meget for at fremme den gode oplevelse. For at fremme ”Det Gastronomiske Sydfyn” og bruge lokalområdet. Helt konkret kan konferencegæsterne blandt andet komme med på et Gastronomisk Rally rundt i det lokale Svendborg, hvor der bliver disket op med alt fra oste-specialiteter til snaps, øl og økologisk is fra Skarø. De små lokale producenter kommer imidlertid også gerne til hotellet – til Sydfynsk Markedsplads. Her får gæsterne både de gode historier og et væld af smagsprøver. De får lidt af Sydfyn med sig hjem!

 

Vil du høre mere om Best Western Plus Hotel Svendborgs nominering eller have en personlig kommentar?

Thomas Danielsen
Salgschef
Telefon +45 2138 9514
Thomas@hotel-svendborg.dk

Tom Pelle Jensen
Direktør
Telefon +45 4096 1555

 

FAKTA OM DANSKE KONFERENCECENTRE

Danske Konferencecentre (DKBS.DK) tilbyder gratis rådgivning om valg af konferencehotel og reservations-service til konferenceplanlæggere eller mødearrangører. Når du afholder en konference eller et arrangement hos et af Danske Konferencecentres medlemmer, hjælper Danske Konferencecentre dig med at afsøge medlemmernes services og faciliteter. Som resultat får du et match, der tilgodeser dine gæsters behov bedst muligt.

 

Ønsker du et tilbud på din næste konference?

Kontakt vores konferenceafdeling til en snak omkring jeres næste konference.
Kontakt 


Best Western Plus Hotel Svendborg Nomineret årets Konferencehotel 2015

 

Hiotel Svendborg Atriumgården

 

Møde og konference Svendborg 

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.