}
▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Facebook konkurrence regler

FACEBOOK KONKURRENCEBETINGELSER

Best Western Plus Hotel Svendborg. Konkurrencen afholdes af Facebooksiden
https://www.facebook.com/hotelsvendborg

som drives af:

Best Western Plus Hotel Svendborg
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg
Telefon: 62 21 17 00
Fax: 62 21 90 12
CVR NR.: DK-82550712

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook Inc.

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Best Western Plus Hotel Svendborg på følgende e-mail adresse: thomas@hotel-svendborg.dk

Præmier
Vinderen vil få sin præmie tilsendt elektronisk eller pr. pakke/brev alt efter præmiens art. Der sendes kun indenfor Danmarks grænser.

Deltagelse i konkurrencen
Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den Facebookopdatering, der linker til nærværende konkurrencebetingelser. For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 16 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. Deltagelse i konkurrencen sker via Facebooksidenhttps://www.facebook.com/hotelsvendborg og det er således kun brugere, som har en Facebookprofil, der kan deltage i konkurrencen. Ved at deltage i konkurrence accepterer du samtidigt, at Best Western Plus Hotel Svendborg må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Hotel Svendborg benytter hvis du vinder. Den præcise måde at deltage på finder du i den opdatering, hvori der linkes til disse betingelser. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Best Western Plus Hotel Svendborg sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Tidsforløb
Konkurrencen slutter d. 15. Maj kl. 12.00 kl. Vinderen vil blive offentliggjort d. 16. Maj kl. 12.00.

Besked til vinderen
Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Facebookprofil. Det betyder, at du skal huske at tjekke din "andet" indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil. Hvis vinderen ikke indenfor 14 dage efter at have fået besked via Facebook, har henvendt sig, forbeholder Best Western Plus Hotel Svendborg sig ret til at trække en anden vinder.

Brug af oplysninger
Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.


Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.