}
▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Gastronomisk Event

Sammensæt det med jeres konference

Et Gastronomisk Rally med Best Western Plus Hotel Svendborg er en række smags- og sanseoplevelser, hvor deltagerne samtidig stilles på en række prøver.

Det er et rally, hvor øjne, hjerne, mund, gane og mave udfordres. Øjnene sender et signal til hjernen, der igen signalerer til mund og gane, hvad den kan forvente. Det spændende er så, er der overensstemmelse?

Man bliver guidet igennem nogle smagsoplevelser, hvor man sluttelig skal bestemme oprindelse m.v. En historie, hvor hjernens nærhukommelse udfordres.

5 stationer med hver sin historie og smagsoplevelse og 1 station med lidt historie.

En 2½ times Gastronomisk Event der er så spændende, at den er slut, næsten før den er begyndt.

 

Lad jeres sanser komme på arbejde

Efter afslutning på jeres konference på dag 1, mødes alle kursister i hotellets Atriumgård, hvor vi informerer om de næste 2 timers Gastronomisk Rally. Kursisterne bliver delt op i hold, som skal ud i Svendborgs hyggelige gader. En gruppe starter fx på Dues Vinhus og smager på en god vin, videre til Børsen og Matha Stuen, hvor der smages på "Martha Portvin", derefter besøg i Borgerforeningen hvor der skal smages og gættes på 5 forskellige oste. Grupperne kommer også forbi Hotel Svendborg, hvor der skal gættes på 10 forskellige krydderurter.

Alle steder vil der være spørgsmål, og vinderholdet kåres under middagen på hotellet om aftenen. Under dette event viser vi hyggelige Svendborg frem, kursisterne smager på lækre fødevarer og alle kan være med, både fysisk og aldersmæssigt.

Gastronomisk Rally er Hotel Svendborgs mest populære event.

Pris pr. person 200,-

 

Kontakt vores konferenceafdelingen for mere information.

Kontakt


Gastronomisk event Svendborg

 

Gastronomisk event Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.