▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


Jule a la carte

Menuen er gældende i perioden 24. november til 18. december 2015

 

Terrine af røget svinebov med syltede sennepskorn, glaskål og trøffel
DKK 95,-


Pocheret torsk med puré af selleri og Svenbo samt hummerbisque
DKK 115,-


Confit af and med linser og tørret svinebryst
DKK 135,-


Stegt okse med syltede oksehaler, puré af brune løg, grønkål, fondant kartoffel samt foie gras-sauce
DKK 265,-


Gedeost med rug, pære og honning
DKK 110,-


Is af skovbær med karamelliseret blommepuré, marengs og citron
DKK 95,-


2 retter 325,-
3 retter 390,-
4 retter 435,-
5 retter 485,-
6 retter 525,-


KLASSISKE HOVEDRETTER

Wienerschnitzel med ærter, pommes sautées og skysauce
DKK 225,-

Ribeye steak 250 g mør og saftig steak med coleslaw, kryddersmør, store pommes frites og pebersauce
DKK 285,-

Hotel Svendborg Burger 220 g grillet, hakket oksekød med den originale burgerdressing, salat, tomat, løg, drueagurk, hertil store pommes frites med dip. Tilvalg: Ost, bacon eller jalapeños
DKK 175,-


Jul på Hotel Svendborg

 

Vin på Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.