}
▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Sejlture i gamle træskibe - En enestående oplevelse

Hal med i tovene og stå til rors, mens skibet drives frem af vinden. Hold mødet om bord eller brug tiden til ren afslapning. Fordelene ved at rive et par timer ud af kalenderen er mangfoldige.

Ryst personalet sammen - alle deltager i sejladsen, og det kræver teamwork. Det ideelle afbræk i et større arrangement - frisk luft og ny energi til det fortsatte arbejde. En original ramme om runde fødselsdage, bryllupper eller andre mærkedage.

Når sulten nærmer sig fremtryller skibets kok lækre anretninger fra kabyssen. Nyd en flerretters menu eller det store kolde bord i skibets rummelige salon. En lækker buffet serveret på dækket eller et hurtigt måltid med lækre sandwich. Tag ind på stranden, grillen er klar og barbecuen venter.

Oplevelser og aktiviteter. Mulighederne er lige så mange som idéerne: Læg til på en af de små danske øer, gå en tur og nyd naturen. Del deltagerne på 2 skibe og arranger en kapsejlads. Indlæg forskellige frilufts- eller teambuildingaktiviteter i programmet. Lyt til levende musik ombord. Tag fiskegrej med.

Ring til konferenceafdelingen og hør nærmere.

Ring op


Sejlture i gamle træskibe

 

Sejlture i gamle træskibe

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.