▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Luksus suiter

Best Western Plus Hotel Svendborg tilbyder flotte nyrenoverede suiter.

Overnat i én af vores lækre suiter indrettet af Design Solutions. Skal du giftes og ønsker at tilbringe natten i en lækker luksuriøs suite? Eller skal du afholde et vigtigt forretningsmøde i de helt rigtige omgivelser?

Best Western Plus Hotel Svendborg er et 4-stjernet hotel, som ligger i centrum af Svendborg i den sydfynske idyl. Vores mål er, at du som gæst skal have det godt og føle dig godt tilpas. Har du i forbindelse med en overnatning én af vores suiter, lyst tl at opleve Sydfyn og det Sydfynske Øhav, så er vi behjælpelige med at arrangere kulinariske oplevelser, detagelse i lokale arrangementer, samt eventuelle fysiske udfoldelser.


Business-suite

Flot mødelokale/opholdsrum, bluetooth højtalere, fladskærms-tv og stilfulde Erik Jørgensen designmøbler. Se billeder af vores business-suite her.

Brude-suite

Romantisk suite med bobbelbad, himmelseng, kyssevæg, bluetooth højtalere og hyggelig opholdsstue med fladskærms-tv. Se billeder her vores brude-suite her.


Priser fra kr. 1.995,00 inkl. Sydfyns største morgenmadsbuffet.

 

Kontakt os for at høre nærmere omkring vores nyrenoverede suiter på telefon +45 6221 1700 eller via email booking@hotel-svendborg.dk

 


Business Suite

 

Business Suite Hotel Svendborg

 

Brudesuite Svendborg 

Brudesuite

 

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.