▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


A la carte

Á la Carte kort serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 - 21.30.
Ring og bestil bord i restauranten på telefon +45 62 17 62 03

Vi tager forbehold for ændringer i à la carte kortet. Kortet kan i travle perioder erstattes af en menu sammensat af køkkenchefen. Ring og hør nærmere.

Spændende a la carte kort - september og oktober 2017

Foretter

Jomfruhummer - Jordskokker - Æbler   
Jomfruhummer med jordskokkecreme, æbler og pancetta.
DKK 128,-

Laks - Pighvar - Trøffel       
Laksepude med pighvar og trøffel, hertil vilde ris og grøntsagstagliatelle.
DKK 135,-

Andelever - Selleri - Rabarber
Ristet andelever på selleripuré og karameliseret rabarber.
DKK 128,-

 

Hovedretter

Rødtunge - Spinat - Safran
Stegt rødtungefilet på bund af spinat og forårsløg, hertil smørdampede kartofler og safransauce.
DKK 265,-

Krondyr - Brombær - Portvin
Stegt krondyrfilet med grov mos af kartoffel, gulerod, smørstegte svampe og brombær.
DKK 258,-

BBQ Burger
Barbecuemarineret bøf af 250 g hakket okse, salat, tomat, syltet agurk, løgkompot, cheddarost og bacon i grov bolle, hertil pommes frites og aioli.
DKK 178,-

Vegetarret
Kan variere fra dag til dag,-  spørg din tjener.
DKK 178,-

 

Steaks

Dansk kalve rib-eye steak
300 g rib-eye steak af dansk kalv.
DKK 285,-

Striploin steak - Uruguay
250 g striploin steak af kvæg fra Uruguay.
DKK 265,-

Alle steaks serveres med valgfri garniture, kartoffel og sauce.

Garniture - vælg mellem:
Grønne bønner med bacon
Tomat salat
Grillede grøntsager med hvidløg

Kartofler - vælg mellem:
Bagt kartoffel
Pommes frites

Sauce - vælg mellem:
Whiskeysauce
Pebersauce
Sauce Béarnaise

 

Dessert

Hvid chokolade - Hindbær - Frisk frugt
Mousse af hvid chokolade med hindbærfrugtis og frisk frug.
DKK 98,-

Blomme - Mandel - Kardemomme
Blommetærte med chokolade, mandelcreme og kardemommeiscreme.
DKK 98,-

Ost - Garniture - Brød
Ostetallerken med 5 slags ost, diverse garniture og brød.
DKK 110,-

 

Børnekort

Fiskefilet
Røde pølser
Børneburger
serveres med pommes frites, remoulade og ketchup.

Spaghetti med kødsovs

Vores børneretter serveres med grøntsagsstave.

Vælg 1 ret DKK 75,-

Dessert
2 kugler vaniljeis med chokoladesauce.
DKK 25,-


Bestil bord

Vi anbefaler at I bestiller bord, så I er sikker på, at vi har plads til jer. Bestil på telefon +45 62 17 62 03 eller på booking@hotel-svendborg.dk


A la carte kort - november og december 2017

Gælder fra 21. november og frem til og med den 16. december 2017.

5-retters menu med tilhørende tilpasset vinmenu

Terrine af Foie gras
med estragon sirup, kompot af abrikos og figner hertil ristet briochebrød.
Vin: Château de Feles 2014, Coteaux Layon, Loire Frankrig

Pocheret rødtunge
med jomfruhummerbisquet, citron og bacon.
Vin: Classic Pinot Gris 2015, Hugel & Fils, Alsace Frankrig

Krondyrfilet
Medaljon af krondyr med selleripuré, tyttebær, grønkål og sauce af kantareller.
Vin: Petit Clos 2016, Clos Henri, Marlborough New Zealand.

3 Unika oste
med syltet clementin, tomatmarmelade, savarin og kanelbrød.
Vin: Valtravieso 2014, Ribera del Duero Spanien.

Nøddefragilité
med chokolade-orange marquise, passionsfrugtsorbet og svesker i rødvin.
Vin: Warre`s Late Bottel Vintageport 2004.

Menu priser:
2 retter DKK 325,-
3 retter DKK 390,-
4 retter DKK 435,-
5 retter DKK 485,-

Vin priser:
2 glas DKK 145,-
3 glas DKK 210,-
4 glas DKK 275,-
5 glas DKK 325,-

 

Hovedretter

Bar-B-Q Burger
Barbecuemarineret bøf af 250 g hakket okse, salat, tomat, syltet agurk, løgkompot, cheddarost og bacon i grov bolle, hertil pommes frites og aioli.
DKK 178,-

Vegetarret
Kan variere fra dag til dag,-  spørg din tjener.
DKK 178,-

 

Steaks

Dansk kalve rib-eye steak
300 g rib-eye steak af dansk kalv.
DKK 285,-

Striploin steak - Uruguay
250 g striploin steak af kvæg fra Uruguay.
DKK 265,-

Alle steaks serveres med valgfri garniture, kartoffel og sauce.

Garniture - vælg mellem:
Grønne bønner med bacon
Tomat salat
Grillede grøntsager med hvidløg

Kartofler - vælg mellem:
Bagt kartoffel
Pommes frites

Sauce - vælg mellem:
Whiskeysauce
Pebersauce
Sauce Béarnaise

 

Dessert

Rom bavaroise
med lys makron, hindbærfrugtis, krokant og vandbakkelse
DKK 95,-

 

Børnekort

Fiskefilet
Røde pølser
Børneburger
serveres med pommes frites, remoulade og ketchup.

Spaghetti med kødsovs

Vores børneretter serveres med grøntsagsstave.

Vælg 1 ret DKK 75,-

Dessert
2 kugler vaniljeis med chokoladesauce.
DKK 25,-


A la carte restaurant Svendborg - Best Western Plus Hotel Svendborg

Restaurant Krinsen - steak a la carte - Best Western Plus Hotel Svendborg

Restaurant Krinsen Best Western Plus Hotel Svendborg

Restaurant Krinsen Best Western Plus Hotel Svendborg

Restaurant Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.