}
▼  Book dit ophold nu



Antal rum/gæster


A la carte kort - Restaurant Krinsen

Restaurant Krinsen Svendborg - god mad i flotte omgivelser

Á la Carte kort serveres i tidsrummet mellem kl. 18.00 - 21.30.
Ring og bestil bord i restauranten på telefon +45 62 17 62 03

Restaurant Krinsen er lukket følgende datoer:
Kr. Himmelfart den 10. maj 2018
2. Pinse dag den 21. maj 2018.
 

A la carte kort

Gælder fra april - juni 2018

5-retters menu med tilhørende tilpasset vin- eller gourmetsaftmenu.

Laksesoufflé
med hvide asparges, grønne asparges, ærteskud og crudité af radiser
Vin: The 3 Wooly Sheep 2017, Marlborough New Zealand
DKK 125,-

Skindstegt rødfisk
med granuleret blomkål, blomkålspuré og hummercreme
Vin: Château des Jacques 2016, Beajolais Frankrig
Forret: DKK 125,-
Hovedret: DKK 235,-

Koteletter af sydfynsk lam
med dolme af lam, asparges, spidskål, persille kartofler og lammeglace
Vin: Petit Clos 2016, Clos Henri Marlborough New Zealand
DKK 275,-

2 Unika oste
med tomatmarmelade, syltede hyben, savarin og kanelbrød
Vin: Zingled Out Zinfandel 2015, Londi Californien
DKK 125,-

Rabarberconsommé
med chokoladeparfait, bagt hvid chokolade og mandelflager
Vin: Voület 2016,Antichi Giochi, Piemonte Italien
DKK 95,-


Menu priser:
2 retter DKK 325,-
3 retter DKK 390,-
4 retter DKK 435,-
5 retter DKK 485,-

Vin priser:
2 glas DKK 145,-
3 glas DKK 210,-
4 glas DKK 275,-
5 glas DKK 325,-

Gourmetsaft:
2 glas DKK 110,-
3 glas DKK 165,-
4 glas DKK 198,-
5 glas DKK 245,-


Børnekort

Fiskefilet
Røde pølser
Børneburger
serveres med pommes frites, remoulade og ketchup.
Spaghetti med kødsovs

Vores børneretter serveres med grøntsagsstave.

Vælg 1 ret DKK 75,-

 

Hovedretter

Bar-B-Q Burger
Barbecuemarineret bøf af 250 g hakket okse, salat, tomat, syltet agurk, løgkompot, cheddarost og bacon i grov bolle, hertil pommes frites og aioli.
DKK 178,-

Vegetarret 
Kan variere fra dag til dag,-  spørg din tjener.
DKK 178,-

 

Steaks

Dansk kalve rib-eye steak
300 g rib-eye steak af dansk kalv.
DKK 285,-

Striploin steak
250 g striploin steak af Irsk Højlandskvæg
DKK 265,-

Alle steaks serveres med valgfri garniture, kartoffel og sauce.

Garniture - vælg mellem:
Grønne bønner med bacon
Tomat salat
Grillede grøntsager med hvidløg

Kartofler - vælg mellem:
Bagt kartoffel
Pommes frites

Sauce - vælg mellem:
Whiskeysauce
Pebersauce
Sauce Béarnaise

 

Dessert

Ymerfromage
med karamelliseret mælk, mandler og bagte rabarber
DKK 95,-

 

Vi tager forbehold for ændringer kortet. A la carte kortet kan i travle perioder erstattes af en dejlig menu, ring og høre nærmere, inden i ankommer til hotellet.


Bestil bord

Vi anbefaler at I bestiller bord, så I er sikker på, at vi har plads til jer. Bestil på telefon +45 6217 6203 eller på booking@hotel-svendborg.dk

Ring og bestil bord


A la carte restaurant Svendborg - Best Western Plus Hotel Svendborg

Restaurant Krinsen - steak a la carte - Best Western Plus Hotel Svendborg

Restaurant Krinsen Best Western Plus Hotel Svendborg

Restaurant Krinsen Best Western Plus Hotel Svendborg

Restaurant Svendborg

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.