}
▼  Book dit ophold nuAntal rum/gæster


Allan Olsen med band - UDSOLGT

Den 25. november 2016

Koncertophold er udsolgt. Se evt. nogle af vores andre koncertophold her.

Koncert-ophold på Best Western Hotel Svendborg

Oplev et brag af en koncert med Allan Olsen og hans band d. 25. november 2016 kl. 21.00. i Kulturhus Svendborg Borgerforeningen.

 
Du får:
- 2-rettserts menu i Restuarant Krinsen
- Koncertbillet
- Overnatning i dobbeltværelse
- Stor lækker morgenmadsbuffet

Pr. person kr. 795,-

Enkeltværelsestillæg kr. 200,-
 
Book dit ophold på telefon + 45 6221 1700 eller på email booking@hotel-svendborg.dk
 

Allan Olsen med band 2016

Fra oktober i år tager Allan Olsen på Danmarksturné med orkester.
Da Olsen sidst i 80’erne pladedebuterede med NORLAN, var det med en traditionel bandlyd. I mange år efter turnerede han med varierende konstellationer af orkesterbacking, og med adskillige – for rock’en - utraditionelle instrumenter. Alligevel er det mere og mere blevet Allan Olsens varemærke at hylde dét han oprindelig kom fra: Solisten alene på scenen.

Og som solist har Allan Olsen udviklet sin metiér til noget nær perfektion, og spillet flere hundrede koncerter overalt i Danmark, Norden, samt mange andre steder i verden. Og så nåede han endda at debutere som forfatter, i slutningen af 2015 med første del af erindrings-bogen, Tilfældigt Strejfet.

Modsat mange af sine kolleger Olsen aldrig haft et fast orkester – eller en fast ”sound”, og faktisk er det snart 8 år siden, Allan Olsen sidst turnerede med et backingband. ” Jeg tror hele min tilstedeværelse i det hér game vakler på et fundament af rastløshed og nysgerrighed.. Jeg kan ikke holde mig til en lyd eller en form ret længe af gangen. Der skal ske noget nyt. - Sådan er jeg …”

Nu sker der så noget nyt igen. Måske er det den jævne strøm af henvendelser fra Allan Olsens publikum om at høre deres solist med et band bag sig igen - måske bare Olsens trang til igen at prøve kræfter med at være del af en flok. I hvert fald samler Allan Olsen et spændende hold musikere bag sig til efteråret – og daffer ud på en stort anlagt band-turné.

Koncert-ophold med Allan Olsen og band
 

Hotelværelse Hotel Svendborg Sydfyn

 

Svendborg gågade

Svendborg er en unik kombination af by, gågader, havn og vand, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster. Hyggen er i det Sydfynske!

Centrumpladsen 1
5700 Svendborg, Fyn
Danmark
booking@hotel-svendborg.dk
+45 6221 1700
Find os på facebook Find os på Linkedin
Dansk English

SE OGSÅ VORES ANDRE HOTELLER

 

 

 

Cittaflow Svendborg BW Plus Hotel Svendborg er Cittaslow certifikeret.

Each Best Western Hotel is independently owned and operated.